Hesabım
    "Haunted Mansion" Filminin Kadrosuna Jamie Lee Curtis ve Jared Leto Katıldı

    Filmde ayrıca Rosario Dawson, Owen Wilson ve Tiffany Haddish gibi isimler var.

    Jamie Lee Curtis ve Jared Leto, Disney'in tema parkındaki Perili Köşk bölümünden ilham alan fantastik, korku ve komedi filmi "Haunted Mansion" filmin kadrosuna katıldı. Disney, Perili Köşk'ü 2003 yılında da sinemaya uyarladı fakat başrolünü Eddie Murphy'nin üstlendiği bu film genel olarak olumsuz yorumlar almış ve gişede başarısız olmuştu. 

    Yeniden çevrimin oyuncu kadrosunda Rosario Dawson, Owen Wilson, Danny DeVito, Tiffany Haddish, LaKeith StanfieldKurt Yue gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Justin Simien üstleniyor. 

    "Haunted Mansion"da olaylar, küçük oğlu ile birlikte yaşayan bekar bir anne olan Gabbie'nin (Rosario Dawson) ürkütücü bir malikane satın almasıyla başlıyor. Yeni evlerine yerleşen anne - oğul, çok geçmeden yaşadıkların yerin hayaletler ve hortlaklar tarafından mesken tutulduğunu keşfeder. Çaresiz kalan Gabie, davetsiz misafirlerini evden kovmak için bir medyum (Tiffany Haddish), çılgın bir rahip (Owen Wilson) ve hayalet avcısına dönen bir bilim insanından (LaKeith Stanfield) yardım ister. 

    Jamie Lee Curtis ve Jared Leto'nun filmde hangi karakterleri canlandıracağı henüz belli değil ancak filmin resmi özetinden anlaşıldığı gibi hikayede birçok hayalet ve hortlak var. İkilinin malikanenin korkutucu ev sahiplerinden ikisine hayat vereceği tahmin ediliyor. Filmin 10 Mart 2023'te vizyona girmesi planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top