Hesabım
    Tom Cruise, "Görevimiz Tehlike" Serisini Bırakmıyor

    Tom Cruise ve yönetmen Cristopher McQuarrie iş birliği devam ediyor.

    Senarist ve yönetmen Christopher McQuarrie ile Tom Cruise şu anda "Mission Impossible - Dead Reckoning Part Two"nun çekimleriyle meşgul. Bu yılın başlarında, 7. ve 8. Görevimiz Tehlike filmlerinin Tom Cruise'un seriden emekliliği olarak planlandığı hakkında haberler çıkmıştı fakat yönetmenin açıklamalarına göre bu doğru değil.

    Christopher McQuarrie, katıldığı bir podcastte kendisine bu sorunun sorulması üzerine dinleyicilere "okudukları her şeye inanmamaları gerektiğini" söyledi. "Tom Cruise'u 15 yıldır tanıyorum ve kaç kez onun yanında bir olaya tanık olduğumu, ertesi gün bu olayı haberlerde okuduğumu ve bahsedilen hiçbir şeyin doğru olmadığına şahitlik ettiğimi anlatamam." diyen yönetmen, "haberlerde 'anonim kaynaklar' ifadesini gördüğünüzde bilin ki birisi o haberi belirli bir neden için yapıyor" dedi. 

    Her ne kadar Cruise'un seriden ayrılmasına yönelik haberleri kesin bir dille reddetmese de bu yorumlar ikilinin yeni Görevimiz Tehlike filmlerinde birlikte çalışmaya devam edecekleri şeklinde yorumlandı. Tom Cruise'un halen son kararını vermemiş olması da olasılık dahilinde.

    Serinin 7. filmi, yani resmi adıyla "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One" (Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm) 14 Temmuz 2023'te vizyona girecek. "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two"nun ise 2024 yazında vizyona girmesi planlanıyor. Bu da Tom Cruise'a Ethan Hunt'ın geleceği hakkında düşünmesi için oldukça uzun bir zaman tanıyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top