Hesabım
    Ryan Reynolds "Deadpool 3" İçin Çalışmalara Başladı

    Ryan Reynolds, Wade Wilson karakterine geri dönmek için egzersiz programına başladı.

    Marvel Stüdyoları'nın San Diego Comic-Con'da açıkladığı yeni projeler arasında olmamasına rağmen, "Deadpool 3" için hazırlıklar uzun süredir devam ediyor. Ryan Reynolds, çok sevilen karakteri canlandırmak için bir kez daha kamera önüne geçerken, bu sefer ona kamera arkasında "The Adam Project" ve "Free Guy" gibi filmlerde birlikte çalıştığı yönetmen Shawn Levy eşlik edecek.

    Marvel, filmle ilgili sessizliğini korumaya devam etse de Reynolds'ın spor eğitmeni Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafla oyuncunun film için fiziksel hazırlık sürecine başladığını duyurdu. Ünlü oyuncuları süper kahraman rolleri için gereken fiziksel görünüme hazırlamasıyla tanınan Don Saladino, Reynolds ile birlikte oldukları bir fotoğrafı "İşte başlıyor" notuyla birlikte yayınladı. 

    Marvel Sinematik Evreni'nin 6. fazındaki tüm filmler duyurulmadı ancak bu isimsiz projelerin vizyon tarihleri belli. Deadpool devam filminin de 2024 Şubat ile 2025 Şubat arasındaki bu tarihlerden birinde çıkacağı tahmin ediliyor. Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige'nin "Deadpool 3" hakkındaki güncellemeleri Disney'in D23 Expo etkinliğindeki sunummunda paylaşması bekleniyor. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    DON SALADINO (@donsaladino)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top