Hesabım
    Brad Pitt'in Kara Listesi!

    Brad Pitt, bir daha asla çalışmak istemediği oyuncuları kara listeye yazıyormuş.

    Brad Pitt, vizyondaki son filmi "Suikast Treni"nde Aaron Taylor-Johnson ile birlikte rol aldı. Daha önce "Kick Ass", "Tenet","Captain America: Winter Soldier" gibi filmlerde rol alan ve Sony'nin Spider-Man spinoff'u "Kraven the Hunter"da başrolü üstlenen Aaron Taylor-Johnson, Brad Pitt hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

    Rol arkadaşının açıklamalarına göre Brad Pitt, bir daha asla birlikte çalışmak istemediği oyuncuların yer aldığı bir kara liste tutuyor. Pitt'in "mütavazı ve zarif bir insan" olduğunu ve birlikte çalıştığı insanlardan da aynı şeyi beklediğini belirten Aaron Taylor-Johnson "O sadece dünyaya ışık ve neşe getirmek ve iyi vakit geçirmek isteyen insanların yanında olmak istiyor." dedi.

    Aaron Taylor-Johnson, bugüne dek birçok oyuncuyla çalıştığını ve bir yerden sonra rol arkadaşları hakkında "bir daha bu insanla çalışmamalıyım" şeklinde notlar aldığını belirterek, Brad Pitt'in de benzer şekilde iyiler ve kötüler listesi tuttuğunu anlattı. 

    Daily Mail, Brad Pitt’in geçmiş açıklamalarından yola çıkarak, yıldızın kara listesindeki isimlerin kimler olabileceğine dair bir araştırma yaptı. Buna göre Harrison FordMarion Cotillard ve Tom Cruise gibi isimlerin yanı sıra Pitt'in eski eşi Angelina Jolie'nin de bu listede yer aldığı düşünülüyor. 

    Pitt'in iyiler listesinde yer aldığı bilinen isimlerden biri ise "Suikast Treni"nde de rol alan Sandra Bullock. Aynı jenerasyondan oyuncular olmalarına rağmen birlikte filmleri olmayan iki yıldız isim, bu yıl "Suikast Treni"nin yanı sıra "Kayıp Şehir" filminde de birlikte rol aldı. 

    Sandra Bullock, Entertainment Weekly'e verdiği bir röportajda, Brad Pit'in "Kayıp Şehir"e misafir oyuncu olarak katılmasını, kendisinin "Suikast Treni"nin kadrosuna katılmasına karşılık kabul ettiğini, bu anlaşmanın ise ortak saç tasarımcıları aracılığıyla gerçekleştirildiğini anlatmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top