Hesabım
    Yeni Filmi İçin Fransa Kralı Olan Johnny Depp'e İlk Bakış

    Johnny Depp sıradaki filminde ünlü Fransa Kralı XV. Louis'ye hayat verecek.

    Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen Maïwenn, yeni filmi "Jeanne du Barry"de Fransa'nın tartışmalı Kralı XV. Louis'yi canlandıran Johnny Depp'in ilk görselini paylaştı. Film, kralın cariyesi Jeanne du Barry'i konu alan romantik bir dram olacak. 

    Bu, Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı ve kamuoyuna geniş çapta yansıyan karalama davasından sonraki ilk rolü. Dava sonucunda jüri, Amber Heard tarafından yazılan Washington Post makalesinin, Depp'i karalama amacı taşıdığına karar verdi ve Depp'in iddialarını haklı buldu. Diğer yandan jüri, Depp'in suçlamalarına karşı savaşırken avukatı aracılığıyla Heard'a iftira attığını da tespit etti.

    "Jeanne du Barry" filminin çekimleri Temmuz sonunda Paris'te başladı. Versay sarayı gibi tarihi simge yapılarda da çekimler gerçekleştiriliyor. Yönetmen koltuğunda oturan ve aynı zamanda filmin senaryosunu Teddy Lussi-Modeste ile birlikte yazan Maïwenn aynı zamanda filme adını veren ana kahraman Jeanne du Barry'i canlandırıyor. 

    Hikaye, işçi sınıfından genç bir kadının zekasını ve cazibesini kullanarak yükselmesini anlatıyor. Jeanne, kendisinin bir fahişe olduğundan habersiz olan kralın radarına giriyor ve tüm kuralları altüst ederek Versay Sarayı'na taşınır... Oyuncu kadrosunda ayrıca Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie LvovskyPascal Greggory ve India Hair yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top