Hesabım
    Millie Bobby Brown ve Chris Pratt'li "The Electric State" Filminin Kadrosu Genişliyor

    Russo kardeşlerin yönettiği bilim kurgu filmi Netflix'te yayınlanacak.

    Başrollerini Netflix'in hit dizisi "Stranger Things" ile çıkış yapan genç oyuncu Millie Bobby Brown'ın ve Chris Pratt'in üstlendiği bilim kurgu filmi "The Electric State"in kadrosuna Michelle Yeoh, Stanley Tucci, Brian CoxJason Alexander ve Jenny Slate katıldı. 

    Filmin yönetmenliğini "Avengers: Endgame", "Avengers: Infinity War" gibi gişe rekortmeni Marvel filmlerine ve son olarak Netflix'te yayınlanan aksiyon filmi "The Gray Man"e imza atan Anthony Russo ve Joe Russo üstleniyor. Çekimler Ekim ayında başlayacak.

    "The Electric State"in Simon Stalenhag'ın aynı adlı resimli romanından uyarlanan senaryosunu Christopher Markus ve Stephen McFeely kaleme aldı ancak filmin orijinal hikayeye ne kadar bağlı kalacağı bilinmiyor.

    Post-apokaliptik, alternatif bir gelecekte geçen hikayede, evden kaçan yetim bir genç kız, küçük erkek kardeşini aramak için tatlı ama gizemli bir robot ve eksantrik bir serseri ile ABD’nin batısına doğru tuhaf bir yolculuğa çıkar. Devasa savaş dronları, çökmekte olan toplumun diğer teknoloji çöpleriyle birlikte kırsala dağılmış hâldedir. Arabaları kıtanın ucuna doğru ilerledikçe pencereden dış dünya kendisini daha hızlı göstermeye başlar; sanki ufkun öte tarafında medeniyet kaçınılmaz olarak çökmeye başlamıştır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top