Hesabım
    Kevin Costner'ın Yöneteceği "Horizon"ın Başrolleri Belli Oldu

    "Horizon"da Costner'a, Sam Worthington, Sienna Miller ve Jamie Campbell Bower eşlik edecek.

    Kevin Costner'ın 19 yıl sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı Western filmi "Horizon"un oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Filmin başrolünü de üstlenecek olan Costner'a, Sienna MillerSam Worthington ve "Stranger Things" dizisindeki Vecna rolüyle son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Jamie Campbell Bower eşlik edecek. Çekimler Ağustos ayının sonunda, Utah'ta başlayacak. 

    Dört farklı filmden oluşan tarihi epik bir serinin ilk ayağı olan "Horizon"ın senaryosu Kevin Costner ve Jon Baird tarafından kaleme alındı. "Horizon" Batı Amerika'nın, Amerikan İç Savaşı öncesindeki ve sonrasındaki 15 yıllık dönemini anlatan geniş ve çok yönlü bir yaklaşım benimseyecek.

    Pek çok farklı karakterin gözünden deneyimlenen destansı yolculuk, doğal unsurların sürekli saldırısından, karada yaşayan yerli halklarla etkileşime ve onu çözmeye çalışanların kararlılığı ve çoğu zaman acımasızlığına kadar uzanan tehlike ve entrikalarla dolu bir hikayeyi beyaz perdeye getirecek.

    Aralık ayında, James Cameron'ın Avatar devam filmlerinden ilki olan "Avatar: The Way Of Water" ile izleyici karşısına çıkacak olan Sam Worthington, "Sektörün en iyi ve ilham verici hikaye anlatıcılarından biri olan Kevin ile bu inanılmaz ve önemli yolculuğa çıkacağım için çok heyecanlıyım" ifadelerinde bulundu. 

    Sienne Miller ise "Dümende böylesine efsanevi bir aktör ve yönetmenle bu destansı yolculuğa çıkacağım için çok heyecanlıyım. Hikaye sürükleyici. Bunun bir parçası olmaktan büyük onur duyuyorum." diyerek heyecanını paylaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top