Hesabım
    Michael Mann'in "Ferrari" Filminin Çekimleri İtalya'da Başladı

    Filmde Enzo Ferrari'ye Adam Driver hayat veriyor.

    Michael Mann'in yeni projesi "Ferrari"nin çekimleri İtalya'da başladı. Film, lüks spor otomobil şirketi Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'nin hikayesini anlatacak. Enzo Ferrari rolünü, görünüşe göre İtalyan girişimcileri oynama konusunda bir tutkuya sahip olan Adam Driver üstleniyor. Driver, Ridley Scott'ın "House of Gucci" filminde Maurizio Gucci'ye hayat vermişti. 

    "Ferrari"de Adam Driver'a, Laura Ferrari rolüyle Penelope Cruz eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Shailene Woodley, Patrick Dempsey, Jack O'ConnelSarah Gadon ve Gabriel Leone gibi isimler yer alıyor. Brock Yates'in "Enzo Ferrari - The Man and the Machine" adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosunu Troy Kennedy Martin kaleme aldı.

    Yapım şirketi Moto Pictures aracılığıyla filmin yapımcılığını da üstlenen Mann, çekimlerin başladığını Twitter hesabından yaptığı kamera arkası paylaşımıyla duyurdu. 

    Mann, "Ferrari" projesinin en heyecan verici kısmının "kendini adamış ve tutkulu sanatçılar olan adam Driver, Penelope Cruz, Shailene Woodley'nin yanı sıra son derece dramatik rollerde, olağanüstü yardımcı oyuncu kadrosu Dempsey, Sarah Gadon, Gabriel Leone ve daha fazlasıyla çalışmak" olduğunu belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top