Hesabım
    "Büyük Hazine 3" Senaryosu Nicolas Cage'in Onayına Sunuldu

    Senaryo Cage'in onayından geçtikten sonra filmin yapım süreci başlayacak.

    Yapımcı Jerry Bruckheimer, heyecanla beklenen Büyük Hazine (National Treasure) devam filmi hakkında önemli güncellemeler paylaştı. Nicolas Cage'in başrolünü üstlendiği; Diane Kruger, Justin BarthaHarvey Keitel gibi isimlerin yer aldığı serinin 3. filminin geleceği uzun zamandır konuşuluyordu ancak film hakkında ciddi adımların atılması oldukça uzun sürdü.

    Birkaç ay önce filmin proje geliştirme aşamasında olduğunu söyleyerek hayranları sevindiren Jerry Bruckheimer, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda filmin senaryosunun tamamlandığını ve yeniden Benjamin Franklin Gates rolüne dönecek olan Nicolas Cage'in onayının beklendiğini açıkladı. Cage, senaryoya onay verirse filmin yapım süreci resmen başlayacak. 

    Cage'in tarih tutkunu ve hazine avcısı karakteri Gates, ilk olarak 2004 tarihli "Büyük Hazine"de seyirciyle buluştu. ABD'nin tarihi figürleriyle bağlantılı değerli eşyaları aramak için ülkeyi keşfeden bir hazine avcısı ailesi soyundan gelen Gates, gizli haritaları ve bulmacaları çözüp hedefine ulaşmaya çalışırken bir yandan da kötü niyetli grupların hedefi haline geliyordu. 

    İlk filmin gişedeki başarısının ardından, 2007'de devam filmi "Büyük Hazine: Sırlar Kitabı" vizyona girdi. İlk filmle benzer bir hikayeyi işleyen bu film de gişe başarısını devam ettirdi. Üçüncü filmin geleceği 2008 yılında gündeme gelse de yıllar içinde hakkında hiçbir şey duymadığımız proje, iki yıl öncesine kadar rafa kalkmış gibiydi. Şimdilik "National Treasure 3" olarak anılan filmin senaryosunu "Man From Toronto", "Bad Boys 4" gibi filmlerin senaryolarına imza atan Chris Bremner kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top