Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"ın Disney+ Prömiyer Tarihi Açıklandı

    Marvel Sinematik Evreni'nin son filmi Disney+ Day'in parçası olarak yayınlanacak.

    Disney, Marvel'ın son filmi "Thor: Love and Thunder"ın bu yılki Disney+ Günü'nün bir parçası olarak yayınlanacağını açıkladı. Bu nedenle film, diğer filmlere kıyasla erken bir tarih olan 8 Eylül'de Disney+ kütüphanesine eklenecek. 

    Ancak filmi Disney+ Türkiye üzerinden izleyebilmek için biraz daha beklememiz gerekiyor. Ülkemizde sinema salonlarında vizyona giren filmler, gösterim tarihinden en az 5 ay sonra ücretli platformlarda, en az 6 ay sonra da ücretsiz platformlarda yayınlanabiliyor. Buna göre 8 Temmuz'da vizyona giren "Thor: Love and Thunder"ın Disney+ Türkiye kütüphanesine eklenmesi için önümüzde yaklaşık 4 ay var. 

    Disney'in yapımlarını ve Disney+'ı kutlama etkinliği olan Disney+ Günü'nde "Thor: Love and Thunder"ın yanı sıra pek çok içerik platformda prömiyerini yapacak. Bunların arasında "Love and Thunder"ın yapım sürecini anlatan "Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder" belgeseli ve "Obi-Wan Kenobi" dizisinin yapımını konu alan "Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return" belgeseli yer alıyor. 

    Taika Waititi'nin yönettiği "Thor: Love and Thunder"da Chris Hemsworth bir kez daha Thor rolüyle izleyici karşısına geçerken, Natalie Portman da Jane Foster rolüyle seriye geri döndü. Filmde ayrıca Tanrı Kasabı Gorr karakteriyle Christian Bale, Zeus rolüyle Russell Crowe da yer aldı. Karışık eleştiriler alan film, küresel gişede 724 milyon dolar hasılat elde ederek 2022'nin en çok kazanan filmlerinden biri oldu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top