Hesabım
    "Avatar" 4K Olarak Sinemalara Geri Dönüyor!

    23 Eylül'de göz kamaştırıcı 4K HDR formatıyla beyaz perdeye dönecek olan "Avatar"dan yeni fragman yayınlandı.

    Merakla beklenen Avatar devam filmi "Avatar: Suyun Yolu"nun vizyona girmesinden önce, izleyicilere Avatar destanını hatırlatmak için ilk film "Avatar" yeniden vizyona girecek. Filmin yeniden vizyona girişinin şerefine yeni bir fragman ve afiş de paylaşıldı. 

    James Cameron imzalı "Avatar" 2009 yılında seyirciyle buluşmuş ve kısa sürede tüm dünyada gişe rekorları kırarak fenomen bir filme dönüşmüştü. Yıllar sonra gelecek devam filminden önce, efsaneyi başlatan "Avatar" 23 Eylül’de göz kamaştırıcı 4K HDR formatıyla beyaz perdeye geri dönüyor. Böylece izleyiciler, iki hafta boyunca filmi yeniden sinema salonlarında deneyimleme şansını elde edebilecekler.

    Akademi Ödülü sahibi James Cameron tarafından yazılan ve yönetilen filminin başrollerinde Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen LangMichelle Rodriguez ve Sigourney Weaver yer alıyor. En İyi Film ve En İyi Yönetmen de dahil dokuz dalda Akademi Ödülü'ne aday gösterilen film; En İyi Sinematografi, En İyi Yapım Tasarımı ve En İyi Görsel Efekt dallarında üç Oscar kazanmıştı.

    "Avatar"ın dört devam filminden ilki olan "Avatar: Suyun Yolu" ilse 16 Aralık'ta izleyicilerle buluşacak. İlk filmde yer alan olayların yaklaşık on yıl sonrasını anlatacak olan film, Sully ailesinin hikayesini, onların karşılaştıkları zorlukları, birbirlerini güvende tutmak için harcadıkları çabayı, hayatta kalmak için verdikleri savaşları ve göğüs gerdikleri trajedilerin hikayesini ele alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top