Hesabım
    Jason Momoa "Hızlı ve Öfkeli 10"daki Karakterini Anlattı

    Uzun süre kahramanları canlandıran Momoa, kötü adamı oynamaya hazır.

    Başrolünü üstlendiği Apple TV+ dizisi "See"nin üçüncü sezon prömiyeri için kırmızı halıda olan Jason Momoa, merakla beklenen Hızlı ve Öfkeli karakteri hakkında ilgi çeken açıklamalar yaptı ve hayranlarının karakterinden neler bekleyebileceğine dair bir fikir verdi.

    Jason Momoa, resmi adı "Fast X" olarak açıklanan "Hızlı ve Öfkeli 10"un kötü karakterini canlandıracak. Variety ile gerçekleştirdiği röportajda "Nihayet kötü adam olacağım. Bir süredir iyi adamım" diyerek heyecanını belirten Momoa, gizemli karakteri için "O çok sadist ve androjen ve biraz da gösteriş düşkünü… Bu adamın bir sürü sorunu var. Kesinlikle bazı baba sorunları var..." dedi.

    "Hızlı ve Öfkeli 10"un prodüksiyon süreci, serinin birden fazla filmini yöneten ve 10. filmi de yönetecek olan Justin Lin'in çekimler başladıktan kısa süre sonra yönetmenliği bırakmasıyla duraksamıştı. "Now You See Me", "The Incredible Hulk" gibi filmlerle tanınan Louis Leterrier'in Lin'in yerini almasıyla yeniden başlayan çekimler halen devam ediyor. Film, 19 Mayıs 2023'te vizyona girecek.

    Ancak Momoa, Vin Diesel'in Dominic Toretto'su ve Fast ailesiyle boy ölçüşmeden önce, "Aquaman and the Lost Kingdom"da Arthur Curry rolüyle yeniden izleyici karşısına çıkacak. Devam filminin, 2018 tarihli "Aquaman"den daha fazla mizahi olacağını belirten Momoa, bir kez daha Bruce Wayne/Batman olan Ben Affleck ile tekrara bir araya geldiği için çok mutlu olduğunun da altını çizdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top