Hesabım
    Jason Momoa'lı Fantastik Film "Hayaller Diyarı"ndan Altyazılı Fragman

    "Hayaller Diyarı" 18 Kasım'da Netflix'te

    Netflix'in yeni fantastik macera filmi "Hayaller Diyarı"nın (Slumberland) ilk fragmanı yayınlandı. Başrolü üstlenen Jason Momoa filmde, rüyaların ve kabusların geniş dünyasına rehberlik eden eksantrik ve asi ruhlu Flip karakterini canlandırıyor. 

    Winsor McCay'in 1905 yılında yarattığı "Little Nemo in Slumberland" adlı çizgi romanından uyarlanan film, vefat eden babasını tekrar görebilme umuduyla rüyalar arasında dolaşıp kabuslardan kaçmaya çalışan küçük bir kız olan Nemo'nun (Marlow Barkley) hikayesini anlatıyor. 

    "Hayaller Diyarı"nın yönetmenliğini "Açlık Oyunları" serisinin yanı sıra "Red Sparrow", "I am Legend", "Constantine" gibi filmlere imza atan Francis Lawrence üstleniyor. Lawrence aynı zamanda başrolünde Momoa'nın oynadığı ve üçüncü sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan "See" dizisinin de yönetmenliğini yapıyor.

    Filmin uyarlama senaryosunu "Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır", "Salaklar Sofrası" gibi filmlerin senaryolarını kaleme alan ikili David Guion ve Michael Handelman yazdı. Oyuncu kadrosunda Momoa ve Barkley'nin yanı sıra Kyle Chandler, Chris O'Dowd, India de Beaufort, Humberly González, Tonya Cornelisse, Weruche Opia, Michael Blake, Jamillah Ross gibi isimlerin bulunduğu "Hayaller Diyarı" 18 Kasım'da Netflix'te.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top