Hesabım
    Sam Mendes İmzalı "Empire of Light"tan İlk Fragman!

    Filmin başrollerini Olivia Colman, Colin Firth, Michael Ward gibi ödüllü oyuncular paylaşıyor.

    Oscar'lı yönetmen Sam Mendes'in "Empire of Light" filmi için ilk resmi fragman yayınlandı. Başrollerini Oscar'lı Olivia Colman ve BAFTA ödüllü Michael Ward'ın üstlendiği filmde ayrıca Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal ClarkeToby Jones ve Oscar ödüllü Colin Firth yer alıyor.

    1980'lerin başında, bir İngiliz sahil kasabasında geçen film, insan ilişkilerini ve sinemanın büyüsünü güçlü ve dokunaklı bir hikaye ile ele alıyor. Merakla beklenen film, yaklaşmakta olan Toronto Uluslararası Film Festivali ve BFI Londra Film Festivali'nde ilk kez izleyicilerle buluşacak.

    Daha önce "Road to Perdition", "Revolutionary Road", "Skyfall" ve 1999'da En İyi Film ve En İyi Yönetmen de dahil olmak üzere 5 dalda Oscar kazanan "American Beauty" gibi filmlere imza atan başarılı sinemacı Sam Mendes'in senaryosunu tek başına kaleme aldığı ilk film olan "Empire of Light"ın görüntü yönetmenliğini, yine Sam Mendes'in yönettiği "1917" filmiyle ve "Blade Runner 2049"daki çalışmasıyla Oscar ödülü kazanan Roger Deakins üstleniyor. 

    Önümüzdeki ödül sezonunun öne çıkan filmlerinden biri olması beklenen "Empire of Light" ülkemizde 24 Şubat 2023'te seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top