Hesabım
    Idris Elba, James Bond İddialarına Son Noktayı Koydu

    Yıllardır James Bond rolüne en çok yakıştırılan oyunculardan biri olan Elba, bu konuşmalardan bıktığını söyledi.

    Idris Elba, James Bond dedikodularına değinmekten bıktığını açıkladı. "Jemele Hill Is Unbothered" adlı podcast'e konuk olan oyuncu, bu konudaki iddialara toplu bir yanıt verdi. 

    Daniel Craig, James Bond rolünü bırakacağını açıkladığı andan itibaren, bu ikonik karaktere hayat verecek sıradaki oyuncunun kim olabileceğine dair spekülasyonlar arttı. Uzun yıllardır seyircilerle buluşuyor olmasına rağmen 007 hala çok popüler ve yakın gelecekte de emekli olacağa benzemiyor. Yine de bazı izleyiciler karakterde birtakım değişiklikler görmek istediklerini dile getiriyorlar. 

    Sevilen bir yıldız olan Idris Elba, James Bond rolü için konuşulan isimlerin başında geliyor ve kendisine her fırsatta bu konuda sorular soruluyor. Ancak aktör hayranların kendisini Bond olarak görmek konusundaki hevesini paylaşıyor gibi görünmüyor. Sürekli bu soruya maruz kalmasını "tembel gazetecilik" olarak değerlendiren Elba, "Bunun için bir cevabım yok. İnsanlara sadece 'bunu bana sorma' diyorum" ifadelerinde bulundu.

    James Bond'u oynayıp oynamayacağı sorularına zaman zaman farklı ve tutarsız yanıtılar vermesi konusundaysa "Arada bir onlarla dalga geçiyorum" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Arada bir de neden bunu yapmak istemediğim ya da bunun neden bir söylenti olduğu konusunda onlara bir konuşma yapıyorum. Ama çoğu zaman, bu konu hakkında konuşmama eğilimindeyim."

    Bond Yapımcısı Barbara Broccoli, sıradaki Bond için öne çıkan bir isim olmadığını, çünkü henüz yarıştaki isimlerin belli olmadığını söylemişti. Sıradaki Bond bulunana kadar Idirs Elba ve James Bond adı yan yana anılmaya devam edecek gibi duruyor, ancak aktörün açıklamalarından, bu konuda herhangi bir girişimin olmadığı ve bunun sürekli gündeme gelmesinden sıkıldığı net bir şekilde anlaşılıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top