Hesabım
    Inarritu'nun Yeni Filmi Bardo'dan Poster ve Tarih

    Oscar ödüllü yönetmen Netflix'le geliyor!

    Alejandro G. Inarritu'nun yeni filmi Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths'un ilk posteri ve gösterim tarihleri paylaşıldı. En son 2014 yılında Birdman ve 2015 yılında The Revenant'ı çeken ve bu filmlerle iki yıl üst üste Oscar kazanan yönetmenler arasına giren Inarritu, uzun bir bekleyişin ardından Netflix'le geri dönüyor ve Bardo'yla ülke sinemasına dönüyor.

    Bardo, 27 Ekim'de ülkesi Meksika'nın her yerindeki sinemalarda, ardından 4 Kasım'da Amerika, İspanya ve Arjantin'de sınırlı sayıda sinemada gösterime girecek. 18 Kasım'da küresel bir genişlemeyle vizyonunu sürdürecek olan film, 16 Aralık'ta Netflix ekranlarında olacak. Türkiye gösterimi konusunda henüz net bir bilgi yok ama Roma'da olduğu gibi  özel bir gösterim düzenlenebilir. 

    Daha önce “Birdman”de birlikte çalışan Iñárritu ve Nicolás Giacobone tarafından yazılan “Bardo”, evine dönen, kimliği ve aile ilişkileriyle boğuşurken varoluşsal bir krizle uğraşan Meksikalı bir gazeteci ve belgesel yapımcısının hikayesini anlatıyor. Filmin başlıca rollerinde Ximena LamadridDaniel Giménez CachoAndrés Almeida yer alıyor. 

    Son derece kişisel olan film, Iñárritu'nun memleketi Mexico City'de çekildi. Iñárritu, en iyi yönetmen dalında iki kez Oscar kazandı. Ayrıca “Birdman”in yapımcılığını ve yazarlığını yaptığı Oscar'ların yanı sıra sanal gerçeklik projesi “Carne y Arena” ile özel bir Oscar kazandı. Filmleri arasında "Amores Perros", “The Revenant”, “Biutiful” ve “Babel” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top