Hesabım
    Anthony Hopkins ve Anne Hathaway'li Armageddon Time'dan İlk Fragman!

    "Bir dönemin sonu, her şeyin başlangıcı"

    We Own the Night , Two Lovers , The Immigrant , Ad Astra gibi filmlere imzasını atan yönetmen James Gray'in son filmi Armageddon Time'dan ilk resmi fragman yayınlandı. Gray'in New York'a büyüdüğü zamanlara otobiyografik bir bakış olan film, birkaç ay önce Cannes Film Festivali'nde ve geçtiğimiz zafta sonu da Telluride Film Festivali'nde gösterildi. New York Film Festivali'nin seçkisinde de yer alan film, adeta James Gray'e eve hoş geldin diyor.

    Başrollerinde Michael Banks Repeta, Jaylin Webb, Ryan Sell, Anthony HopkinsAnne Hathaway ve Jeremy Strong gibi yıldız isimlerin yer aldığı Armegeddon Time, ailenin gücü, arkadaşlığın karmaşıklığı ve nesiller boyu peşinde koşulan Amerikan rüyası üzerinden derinden bir hikaye anlatıyor. Festivallerden gelen yorumlar karışık olsa da, oyuncu performanslarının öne çıktığı bir film gibi duruyor. 

    Film, sanatçı olmayı hayal eden 6. sınıf öğrencisi Paul Graff'ı takip ediyor. Paul, ırkçı öğretmenleri tarafından acımasızca hedef alınan sınıf arkadaşı Johnny (Jaylin Webb) ile bir dostluk kurarken, finansal başarı ve asimilasyonun kilit önemde olduğu ebeveynlerinin (Jeremy Strong ve Anne Hathaway), ailenin Yahudi-Amerikalı kimliğinden giderek daha fazla uzaklaştığını fark eder. Paul'ün kendisini en güvende hissettiği yer ise, şefkatli büyük babasının (Anthony Hopkins) kollarıdır. 

    James Gray tarafından yazılan ve yönetilen çok kişisel bir hikaye olan Armegeddon Time, 11 Kasım 2022'de ABD'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top