Hesabım
    Idris Elba: "James Bond'u Oynamak Kariyer Hedefim Değil"

    Ünlü aktör, sıradaki James Bond olacağına dair söylentileri susturmaya devam ediyor...

    Geçtiğimiz günlerde, yıllardır kendisine yöneltilen James Bond sorularından bıktığını dile getiren Idris Elba, kendisini bu role yakıştıran hayranlarını üzmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu konuk olduğu "The Shop" adlı podcast programında bir kez daha sıradaki James Bond'un kendisi olmadığını vurguladı ve kariyer hedefleri arasında James Bond'u oynamak olmadığını belirtti. 

    "Bu benim kariyerim için bir hedef noktası değil" diyen Elba, ünlü ajanı canlandırmanın kendisini herhangi bir açıdan tatmin etmeyeceğini dile getirdi ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Bond'u oynamanın benim kişisel hedeflerimi tatmin edeceğini düşünmüyorum. Ancak halkın arzusunu kesinlikle tatmin edecektir. Yalan söylemeyeceğim, dünyanın neresine gidersem gideyim herkes bana Bond'u soruyor ve bu noktada, bunun beni de aştığını düşünüyorum. Bu benden öte bir şey. Yapmalı mıyım, yapacak mıyım sorusu değil, halkın iradesinin dayattığı bir şey."

    Idris Elba, eğer hayranların hayallerindeki gibi James Bond rolünü alsaydı, sinemanın bu en meşhur ajanını canlandıran ilk siyahi oyuncu olacaktı. Bu konuyu da masaya yatıran Elba, "Eğer James Bond'u oynamam konusunda hemfikirseniz, kendinize bunun nedenini sorabilir ve gerçekten neden oynamam gerektiğini düşündüğünüzü cevaplayabilir misiniz? Bu karakteri oynayan ilk siyah adam olmam fikrinde bir çekicilik var mı?" sorusunu sordu. 

    James Bond yapımcısı Barbara Broccoli, sıradaki James Bond'un herhangi bir etnik kökenden olabileceğini ama kesinlikle erkek ve İngiliz olacağını belirtmişti. Regé-Jean PageTom Hardy ve Jacob Elordi gibi oyuncuların adının geçtiği yeni 007 ile tanışmamız için önümüzde en az iki yıl olduğunu söyleyen Broccoli, oyuncunun seçilmesinden daha öncelikli olan şeyin karakterin yeniden yapılandırılması olduğunun altını çiziyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top