Hesabım
    Gişe Rekortmeni "Bergen" Amazon Prime Video'ya Geliyor!

    Yılın filmi "Bergen" dijitalde yalnızca Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak.

    Son dönemin en çok konuşulan ve izlenen filmi, vizyondaki görkemli başarısı ile sinema salonlarına adeta hayat öpücüğü veren "Bergen", 7 Ekim 2022 itibariyle Amazon Prime Video’da seyirci karşısına çıkacak.

    Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in yaptığı, yaratıcı yapımcılığını ve yapımcılığını ise Mine Şengöz'ün üstlendiği "Bergen" filminde, Bergen’in gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olduğu vurgulanıyor.

    Filmde Bergen'i canlandıran ve tüm şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken; oyuncu kadrosunda Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem SönmezNurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı. Filmin müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen ve Saki Çimen’e ait. 

    4 Mart 2022'de vizyona giren "Bergen", toplamda 5 milyon 484 bin 798 seyirci tarafından izlendi. 2022 yılının en çok izlenen filmi olan "Bergen", tüm zamanların en çok izlenen yerli filmler listesinde 8. sırada bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top