Hesabım
    Christian Bale, "Amsterdam" Setinde Chris Rock'tan Köşe Bucak Kaçmış!

    Christian Bale, sette Chris Rock'a gülmekten karaktere giremediğini anlattı.

    Oynadığı filmlerde, birbirinden çok farklı karakterlere bürünen ve hepsini inandırıcı kılmayı başarabilen Oscar'lı oyuncu Christian Bale, son filmi "Amsterdam"ın çekimleri sırasında role girmesini imkansız kılan bir engelle karşılaştığını anlattı. Bale'in bahsettiği bu engel, Oscar töreni sırasında Will Smith'in kendisini yumruklamasıyla uzun bir süre gündemden düşmeyen komedyen ve oyuncu Chris Rock'tan başkası değil!

    David O. Russell'ın yönettiği ve başrollerini Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington'ın üstlendiği "Amsterdam" tanık oldukları bir cinayetin zanlısı haline gelen ve Amerikan tarihindeki en çirkin entrikalardan birini ortaya çıkaran üç arkadaşı takip ediyor. Filmin zengin oyuncu kadrosundaki isimlerden biri de Chris Rock.

    Christian Bale, Indiewire'a verdiği röportajda, çekimler sırasında Chris Rock'a gülmekten role giremediğini ve sonunda çareyi kendisini ondan tamamen izole etmekte bulduğunu anlattı. Rock'ın setteki ilk gününde onunla tanışacağı için heyecanlı olduğunu çünkü onun stand-up şovunun büyük bir hayranı olduğunu söyleyen Bale sözlerine şöyle devam etti:

    David [O. Russell] ona, bana anlatacağını bilmediğim bazı hikayeler anlatmasını söyledi, daha önce de sık sık yaptığı gibi. Ve ben onu seviyordum. Ama Chris o kadar komik ki rol yapamadığımı fark ettim. Ona gülerek kendim oluyordum. Bu yüzden ona gitmem gerekti, 'Dostum, seninle konuşmayı seviyorum ve ortak arkadaşlarımız var ama artık yapamam. Çünkü David benden bu filmde oynamamı, sadece benim kıkırdamamı izlemek için istemedi. O benim Burt olmamı istiyor ve ben gülmekten nasıl Burt olacağımı unutuyorum' dedim. 

    Metot oyunculuğunu benimseyen ve canlandırdığı karakterler için uç noktalara gitmekten asla çekinmeyen Bale, bunun için Rock'ı suçlamadığını ama karakterde kalabilmek için kendisini ondan izole etmek zorunda olduğunu belirtti. Aslında, kendisini diğer oyunculardan soyutlaması Bale'in ilk kez bu filmde yaptığı bir şey değil, onun oyunculuk sürecinin rutin bir parçası. Bale bu durumu "Çünkü insanları çok fazla tanırsam, sahnede yaptığım şeye inanmadığımı görüyorum." diyerek açıklıyor. 

    "Amsterdam" 7 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top