Hesabım
    Hugh Jackman "Deadpool 3" İçin Wolverine Olarak Geri Dönüyor!

    Ryan Reynolds Deadpool 3'ün ne zaman vizyona gireceğini bir video ile duyurdu.

    Ryan Reynolds, Twitter üzerinden paylaştığı videoda Deadpool 3'ün vizyon tarihini 6 Eylül 2024 olarak açıklarken, bir büyük haber daha verdi; Hugh Jackman da, Wolverine olarak dönüyor! X-Men'de başlayan Wolverine macerası, 17 yıl ve 9 filmin ardından, 2017'deki Logan'ın ardından sona ererken, Jackman de rolden bu filmle emekli olmuştu. 

    Deadpool 3, Reynolds'un Deadpool ve Jackman'in Wolverine'i için tam bir dönüm noktası olacak.  Reynolds, Deadpool'u ilk olarak 2009 yapımı X-Men Origins: Wolverine filminde canlandırmış ve ardından gelen solo filmle dünya çapında büyük bir başarıya imza atarak, adını büyük film yıldızlarının arasına yazdırmayı başarmıştı. Şimdi Reynolds ve Jackman Deadpool 3 için yeniden bir araya gelecekler.

    "Deadpool 3" hakkındaki güncellemeleri Disney'in D23 Expo etkinliğindeki sunumunda paylaşması bekleniyordu, ancak Reynolds'ın videoda belirttiği üzere, D23'e yetişemediler. Ryan Reynolds, çok sevilen karakteri canlandırmak için bir kez daha kamera önüne geçerken, bu sefer ona kamera arkasında "The Adam Project" ve "Free Guy" gibi filmlerde birlikte çalıştığı yönetmen Shawn Levy eşlik edecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top