Hesabım
    "Çakallarla Dans 6" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Çakallar yeni macerasında yurt dışında açılıyor...

    Yapımını SugarWorkz ve TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı "Çakallarla Dans 6"nın vizyon tarihi belli oldu. Çekimleri İstanbul, Bodrum ve Kos Adası’nda gerçekleştirilen film, 2 Aralık’ta sinema salonlarında seyirciyle buluşacak. Filmden ilk teaser afiş de paylaşıldı. 

    Türk sinemasının en uzun soluklu film serilerinden biri olan "Çakallarla Dans"ın yeni macerasında seyircinin çok sevdiği Çakalla’ bu kez sınırları aşıyor ve yurt dışına açılıyor! 2010’da vizyona giren ilk filmden bu yana ana kadrosunu muhafaza ederek yoluna devam eden Çakallarla Dans’ın ekibine, 6. filmde dikkat çekici yeni isimler de eklendi.

    "Çakallarla Dans 6"da efsane ekip Şevket Çoruhİlker AyrıkTimur AcarMurat AkkoyunluDidem Balçın yeniden bir araya geliyor. Altıncı filmde Ebru CündübeyoğluNurettin SönmezElvan DişliMine Kılıç,Kemal Zeydan gibi yeni oyuncular da kadroya dahil oluyor. "Çakallarla Dans 6"nın senaryosunda, serinin diğer tüm filmlerinde olduğu gibi Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'nin imzası var.

     "Çakallarla Dans 6", 2 Aralık’ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top