Hesabım
    Will Smith Başrollü "Emancipation"dan İlk Teaser Yayınlandı

    Film, 9 Aralık'ta Apple TV+ üzerinden izleyiciyle buluşacak.

    Apple Original Films, başrolünü Will Smith'in üstlendiği gerilim filmi "Emancipation"dan ilk teaser fragmanı paylaşarak, filmin 2 Aralık'ta sinemalarda gösterime gireceğini duyurdu. Film, sınırlı sinema gösteriminin ardından 9 Aralık'ta da Apple TV+'ta yayınlanacak.

    Antoine Fuqua (Training Day, The Equalizer) tarafından yönetilen film, 1800'lü yıllarda bir kölenin canını kurtarmak için kaçmasını ve Louisiana bataklıklarındaki dolambaçlı yolculuğunu anlatıyor. Filmin gerçeklere dayanan senaryosunu Bill Collage kaleme aldı. 

    Will Smith'in Oscar ödül töreninde Chris Rock'ı tokatlaması ve akabinde Akademi üyeliğinden istifa etmesi, Oscar törenlerine katılımının yasaklanması gibi olaylardan sonra Aplle'ın "Emancipation" filmi konusunda nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyordu.

    Skandal olaydan önce, filmin 2022 yılının ödül sezonuna damga vuracağı ve Will Smith'in de birçok ödüle aday gösterileceği tahmin ediliyordu. Sonrasında Apple'ın, Will Smith hakkındaki görüşler yumuşayana kadar filmi erteleyeceği gündeme gelse de stüdyo orijinal plana uyarak filmi 2022 ödül sezonunda öne çıkacak şekilde yıl sonunda yayınlanma kararı aldı. 

    Apple TV+, filmin muhtemel bir ödül avcısı olarak görüldüğü dönemde dağıtım için 120 milyon dolara yakın harcama yapmıştı. Ancak bu durumda, filmin ödül sezonundaki geleceği, Will Smith'in tanıtım faaliyetlerine katılıp katılmayacağı ve dolayısıyla harcanan paranın geri dönüşü hakkında kesin yorumlar yapmak imkansız. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top