Hesabım
    "Avengers: Secret Wars" Filmini Yazacak İsim Bulundu!

    Filmi, "Loki" dizisinin senaristi kaleme alacak.

    Marvel'ın "The Multiverse Saga" olarak adlandırdığı büyük hikaye evreni, 2025 yılında vizyona girecek iki yeni Avengers filmi ile son bulacak. Bunlardan ilki olan "Avengers: Kang DynastyDestin Daniel Cretton (Shang-Chi ve On Halka Efsanesi) tarafından yönetilecek. Filmin senaryosunu ise Emmy ödüllü Jeff Loveness kaleme alacak. 17 Şubat 2023'te vizyona girecek olan "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" filmini de Loveness yazdı.

    "Avengers: Secret Wars" adlı ikinci filmin senaristi de bugün belli oldu. Marvel Stüdyoları'nın, filmi yazması için "Loki" dizisinin ve "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ın senaryosunu yazan Michael Waldron'la anlaştığı bildirildi. Waldron şu sıralarda, Lucasfilm için, Marvel Stüdyoları Başkanı Fevin Feige'nin gizli "Star Wars" projesini kaleme alıyor. 

    Marvel'ın Comic-Con sunumunda açıkladığına göre, "Avengers: The Kang Dynasty" 2 Mayıs 2025'te vizyona girecek. Marvel Sinematik Evreni'nin 5. fazını başlatacak olan "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" filmindeki olaylar doğrudan "Avengers: The Kang Dynasty"e bağlanacak ve Jonathan Majors her iki filmde de ilk kez "Loki"nin ilk sezonunda tanıştığımız Kang the Conqueror karakterini canlandıracak.

    7 Kasım 2025'te vizyona girmesi planlanan "Avengers: Secret Wars" ise hem 6. fazı hem de "The Multiverse Saga" dönemini sonlandıracak. Filmin Marvel Comics'in ilk crossover hikayesinden ilham aldığı biliniyor. Yönetmen koltuğuna kimin oturacağı ise henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top