Hesabım
    Jennifer Lopez'li "Shotgun Wedding"den Fragman

    Aksiyon - komedi filmi "Shotgun Wedding" 27 Ocak'ta Amazon Prime Video'da...

    Amazon Prime, başrollerini Jennifer Lopez ve Josh Duhamel'in üstlendiği romantik aksiyon komedisi "Shotgun Wedding"in fragmanını yayınladı. 

    Film, evlenmeye karar veren Darcy (Lopez) ve Tom'un (Duhamel) dışarıdan oldukça sevecen gözüken ancak aslında oldukça inatçı ve geçimsiz olan ailelerinin bir araya gelmesiyle yaşananları anlatıyor. Ailelerin durumu düğün kutlaması için tehlike oluşturacak olsa da ne yazık ki mutlu çifti bekleyen tek sorun bu değildir. Düğünde konuklardan biri rehin alınınca işler iyice karışır. 

    Bu süreçte kaçınılmaz olarak Darcy ve Tom'un ilişkisi sınanır. Evlilik yeminlerindeki "Ölüm Bizi Ayırıncıya Kadar" ifadesi yepyeni bir boyut kazanırken, çiftin sevdiklerini korumak için elinden geleni yapması gerekir, tabii önce birbirlerini öldürmezlerse!

    Jason Moore'un yönettiği film, geçen yıl başroldeki Armie Hammer'ın tartışmalar arasında kadrodan ayrılması ve filmin Dominik Cumhuriyeti'ndeki çekimleri başlamadan önce yerine Josh Duhamel'in gelmesiyle çok konuşulmuştu. Oyuncu kadrosunda Jennifer Coolidge, Sonia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, Callie Hernandez ve Lenny Kravitz'in de yer aldığı "Shotgun Wedding" 27 Ocak'ta Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top