Hesabım
    Yılın Filmi "Bergen" Amazon Prime Video’da!

    Gişe rekortmeni "Bergen" şimdi yalnızca Prime Video’da!

    Beş milyonun üstünde seyirciyi sinema salonlarına çekerek görkemli bir gişe başarısına imza atan “Bergen” nihayet dijitalde de izleyiciyle buluşuyor. Başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği film, 7 Ekim’den itibaren Amazon Prime Video’da!

    Sahne adı olarak Bergen’i kullanan Belgin Sarılmışer, 1982’de çıkardığı ilk albümüyle tüm dikkatleri üzerine çekti ancak yine aynı yıl, kocasının yüzüne kezzap atması nedeniyle sağ gözünü kaybetti. Gözündeki hasarı saklamak için saçlarını kullanan Bergen bu imajıyla akıllarda kaldı ve 1989’da, henüz 30 yaşındayken, eski kocası tarafından öldürüldü.

    “Acıların Kadını” olarak 1980’li yıllara damga vuran Bergen’in hayatını anlatan filmin senaryosu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmenliğini ise Caner Alper ve Mehmet Binay üstlendi.

    Bergen’in arkasında bıraktığı “Sen Affetsen Ben Affetmem”, “Kader Diyemezsin” gibi efsane şarkılar filmde Farah Zeynep Abdullah tarafından seslendirildi. Filmin zengin oyuncu kadrosunda ayrıca Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan ErenSuzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi önemli isimler yer alıyor. Müzikler ise usta sanatçı Mazlum Çimen’in imzasını taşıyor.

    Yılın en çok izlenen filmi “Bergen”i Amazon Prime Video’da izlemek için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top