Hesabım
    Jared Leto, Moda Devi Karl Lagerfeld'i Canlandıracak

    Ünlü oyuncu, yeni biyografi filminde hem başrolü hem de yapımcılığı üstlenecek.

    Jared Leto, olan ikonik moda tasarımcısı Karl Lagerfeld'in biyografisinde Lagerfeld'e hayat verecek ve aynı zamanda Emma Ludbrook ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlenecek. Şimdilik yalnızca geliştirme aşamasında olan filmin senaristi ve yönetmeni belli değil.

    Şubat 2019'da vefat eden Lagerfeld, en çok Chanel'in sanat yönetmeni olarak güçlü rolüyle tanınıyor. Filmin tasarımcının "çok sayıda ilişkisini" keşfedeceğini belirten Leto, "Karl'ın 50 yılı aşkın bir kariyeri vardı, bu yüzden hem kişisel hem de profesyonel olarak birçok insana yakındı. Hayatının farklı bölümlerini aktaran kilit ilişkilere gireceğimizi söyleyebilirim" dedi. 

    Lagerfeld'i her zaman büyük bir ilham kaynağı olarak gördüğünü belirten Oscar'lı oyuncu, Lagerfeld'i "gerçek bir bilge, bir sanatçı, bir yenilikçi, bir lider ve en önemlisi kibar bir adam" olarak nitelendirdi. Ayrıca projeye Lagerfeld'in uzun süreli iş birliği yaptığı üç ismi de ekledi. 2011'den beri Karl Lagerfeld evinin CEO'su olan Pier Paolo Righi, imaj ve iletişimden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Caroline Lebar ve kişisel asistanı ve koruması olan Sébastien Jondeau da filmin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. 

    Lagerfeld, Leto'nun canlandırdığı ilk moda ikonu olmayacak. Oyuncu 2021 yapımı Ridley Scott filmi "House of Gucci"de moda dünyasının önemli bir ismi olan Paolo Gucci'yi canlandırdı ancak performansı genel olarak olumsuz eleştirilerle karşılaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top