Hesabım
    David Harbour'lu "Vahşi Gece"den Fragman: Noel Baba'yı Hiç Böyle Görmediniz!

    Aksiyon ve komedi filmi "Vahşi Gece"nin fragmanı yayınlandı.

    Universal Pictures'ın sıra dışı Noel filmi "Vahşi Gece"den (Violent Night) fragman yayınlandı. Başrolünü David Harbour'un (Stranger Things, Black Widow) üstlendiği film, sezonun alışılmış filmlerinin aksine neşe ve umut değil gerilim ve aksiyon getirmeyi vadediyor. 

    "Violent Night"ın konusu kısaca şöyle: Bir grup paralı asker, Noel gecesinde zengin bir ailenin evine girip onları rehin alır. Ancak kendilerini bekleyen büyük bir sürpriz vardı. Şaşırtıcı bir şekilde olaylara dahil olan Noel Baba, onlara kendisinin bir aziz olmadığını ispatlamak üzeredir...

    "John Wick", "Deadpool 2" ve "Hızlı ve Öfkeli: Hobbs & Shaw" filmlerinin kural tanımaz yapımcılarının imzasını taşıyan filmde David Harbour'a Emmy ödüllü John Leguizamo'nun yanı sıra; Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis LouderEdi Patterson ve Beverly D’Angelo gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Norveçli yönetmen Tommy Wirkola (Yedinci Hayat, Dead Snow, Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları) var. 

    Fragmanda, kızağına atlayıp hediye dağıtmaya başlamadan önce bir barda birasının keyfini çıkaran Noel Baba'nın, işler yolunda gitmediğinde bir aksiyon kahramanına dönüştüğünü ve "uslu duran çocukları" korumak için hiçbir şeyden sakınmadığını görüyoruz. 

    "Vahşi Gece" 2 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top