Hesabım
    "Red Notice" Devam Filmlerinin Senaryoları Tamamlandı

    Netflix'in en çok izlenen filmi "Red Notice" için iki devam filmi birden geliyor.

    Başrollerini Dwayne JohnsonGal Gadot ve Ryan Reynolds'ın üstlendiği Netflix filmi "Red Notice"in yapımcıları Beau Flynn ve Hiram Garcia, gelecek iki devam filminin durumu hakkında heyecan verici bir güncelleme yaptı paylaştı. 

    Kasım 2021'de yayınlanan aksiyon komedi türündeki film, eleştirmenlerden geçer not alamasa da ilk 4 haftasında 364 milyon saatin üstünde toplam izlenme oranı elde ederek platformun en çok izlenen İngilizce filmi olmayı başardı ve yaklaşık bir yıldır bu konumunu koruyor. 

    "Red Notice" yayınlanmadan önce de potansiyel devam filmleri konuşuluyordu. Filmin büyük başarısından sonra Netflix iki film için resmen yeşil ışık yaktı. Yapımcıları arka arkaya çekilmesi planlanan filmler hakkındaki yeni gelişmeleri Collider iler gerçekleştirdikleri röportajda duyurdular. 

    Beau Flynn "Red Notice 2" senaryosunun ellerinde olduğunu, "Red Notice 3" senaryosunun ise tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Filmleri ara vermeden çekme planlarının hala gerçerli olduğunu ama bu durumun başrol oyuncularının senaryolar hakkında ne düşündüğüne bağlı olduğunu belirten yapımcılar ayrıca yönetmen Rawson Marshall Thurber'ın kendisini projeye tamamen adadığının altını çizdi. 

    Senaryoların tamamlanmasına yakın bir zamanda, devam filmlerinin içeriği hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkacaktır. Şimdilik yalnızca ana üçlünün - Reynolds, Johnson ve Gadot - her iki devam filminde de geri döneceği biliniyor. Üçlü, daha fazla soygun yapmak için birlikte çalışacak, ancak hepsinin kırmızı bültenle aranan kaçaklar olması nedeniyle her şey daha da karışacak... Eğer yapım süreci sorunsuz ilerlerse, "Red Notice 2" 2023 sonunda izleyiciyle buluşabilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top