Hesabım
    Michael Douglas'ı Kanser Eritiyor

    Hastalığın etkisi ünlü aktörde ciddi biçimde fark ediliyor...

    24 Eylül’de Türkiye’de gösterime giren son filmi Borsa: Para Asla Uyumaz (Wall Street: Money Never Sleeps)’da onu sağlıklı ve hala usta bir aktör olarak izliyoruz ama Michael Douglas, takip edenlerin de bildiği üzere, yaz aylarından bu yana gırtlak kanseri ile mücadele ediyor. Hasta olduğu ağustos ayında basına yaptığı açıklama ile kesinleşen ünlü oyuncunun peşini, yeni bir fotoğraf karesi elde etmek isteyen foto-muhabirleri bir an olsun bırakmıyor. Bu durum Douglas’ta biraz sıkıntıya yol açmış gibi görünse de, duayen aktör her seferinde kendisini iyi hissettiğini, kemoterapi ve radyoterapi tedavilerinin işe yarayacağını umduğunu dile getiriyor.

    Son fotoğraflarında oldukça zayıfladığı görünen Douglas, “Bu süreçte en çok özlediğim şey bir kadeh kırmızı şarap içmek” diyerek hastalıkla ve kaderle de dalga geçmeyi de unutmuyor. Sinemanın en karakteristik rollerine imza atmış aktörünün, en kısa zamanda iyileşmesini biz de temenni ediyoruz.

    Michael Douglas’ın son filmi Steven Soderbergh yönetmenliğinde çekimleri tamamlanıp, şuan post prodüksiyon aşamasında olan Haywire’ın 2011’de Amerika’da gösterime girmesi planlanıyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top