Hesabım
    Shyamalan, yeni bir son mu hazırlıyor?

    The Village ekibi Philadelphia'ya geri döndü<br />

    Altıncı His'in yönetmeni M. Night Shyamalan'ın yeni filmini gerilim türünün hayranları merakla bekliyorlarken; filmin sonunun öğrenildiği ve aylardır internette dolaştığı haberi en çok The Village'ın sahibini üzmüşe benziyor. Apar topar ekibini bir araya getiren yönetmenin neden çekimler bitmesine rağmen filme ev sahipliği yapmış olan Philedelphia'ya geri döndüğü tartışılıyor. Her ne kadar yapımcılar henüz kabul etmemiş olsalar da, öyle görülüyor ki Shyamalan filmin sonunda büyük bir değişiklik yaptı ve İşaretler'de olduğu gibi hayranlarına yeniden bir şok yaşatacak.

    1897'de Pennsylvania'da Covington adlı 60 kişinin yaşadığı bir kasabada, etraflarındaki ormanda yaşadıklarına inandıkları mistik yaratıklardan korkan halkın yaşadıklarının anlatıldığı The Village da Shyamalan'dan beklentilerimiz büyük. Sinema dünyasına Altıncı His ve İşaretler'in yanında Ölümsüz gibi bir filmi de kazandırmış olan yönetmen bu son filmiyle adını gerilim ve korku sinemasının ustalarının arasına kalıcı olarak yazdıracak gibi görünüyor.

    Joaquin Phoenix, William Hurt, Adrian Brody, Sigourney Weaver ve Brendan Gleeson gibi yıldızları bünyesinde barındıran The Village'ın tedirginlik verici fragmanını kaçıranlara ise her zamanki gibi Fragman.tv adresini salık veririz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top