Hesabım
    Bryan Cranston Durmak Bilmiyor!

    Ünlü oyuncu bu seneki 5. projesine imza atmak üzere...

    Yakında başlayacak olan 4. sezonunu iple çektiğimiz 'Breaking Bad'in üst üste 3 Emmy Ödüllü başrol oyuncusu Bryan Cranston, sonunda yeteneğini Hollywood'a kabul ettirmeyi başardı. Son dönemde pek çok projede ismi geçen ve en son Ben Affleck'in İran'daki rehine krizini anlatacağı 'Argo' projesine dahil olan oyuncu bu kez de başka bir önemli projede, yönetmenliğini Ruben Fleischer'in yapacağı polisiye temalı dönem filmi 'Gangster Squad'da rol almak üzere...

    Gelen haberlerde anlaşma masasına oturulduğu ve henüz resmi bir açıklama yapılmasa da Cranston'ın Sean Penn, Ryan Gosling ve Josh Brolin'li 'Gangster Squad'ın kadrosuna neredeyse dahil olduğunu söyleniyor.

    Eski bir polis memuru olan Will Beall'in yaşanmış olayların haberlerine dayanarak senaryosunu yazdığı film 1940'larda geçecek ve Çavuş John O’Mara'nın gangster Micky Cohen'i dize getirme çabalarını anlatacak. Cranston'ın filmde hırslı bir polis memurunu oynaması düşünülüyor.

    Bu yıl Larry Crowne ve Drive projelerinde rol alan Cranston kariyerini yakın zamanda bir Oscar'la taçlandırılabilir, bizden söylemesi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top