Hesabım
    Harry Potter'ın Arkasındaki İsimler 'Mahşer'e El Attı!

    Yönetmen David Yates ve senarist Steve Kloves, Stephen King'in aynı isimli kült romanından uyarlanacak projede tekrar buluştu...

    Harry Potter serisiyle önemli bir başarı kazanan yönetmen David Yates ve senarist Steve Kloves, serinin sonlanmasıyla birlikte yeni proje arayışlarına başladılar. Stephen King'in bir süredir uyarlanma aşamasında olan 'Mahşer' (The Stand) romanını seri halinde sinemaya aktarmak için Warner Bros.'la masaya oturan ikili, yeni yüksek bütçeli projelerini bulmuşa benziyorlar.

    'Kara Kule' serisinin iptal olmasıyla dikkatlerin üzerinde yoğunlaştığı 'The Stand' projesinin üzerinde bu senenin başından beri hummalı bir şekilde çalışılıyor. Orijinalinin 1141 sayfa olduğu roman, daha önce sevenleri tarafından pek de beğenilmeyen 4 bölümlük bir mini-dizi olarak televizyona uyarlanmış, hatta 80'lerde George Romero'nun yönetmenliğinde sinemaya da taşınması düşünülmüştü. Fakat bir türlü istenilen ve beklenilen şekilde seyirci karşısına çıkamayan bu efsane, şimdi en az 2 ya da 3 filmlik bir seri ile yakın gelecekte beyazperde de olmaya hazırlanıyor.

    Gizli bir askeri laboratuardan yayılan ve tüm gezegenin nüfusunu yok etmeyi amaçlayan ölümcül virüs salgınından kurtulmayı başaran bir avuç insanın hayatta kalabilen diğerlerini bulmak için çıktıkları ümitsiz ve tehlikeli yolculuğu anlatan roman, Harry Potter serisiyle fantastik edebiyat uyarlamadaki rüştlerini ispatlayan ve seri film tecrübesi kazanan Yates ve Kloves'a emanet edilir mi bilinmez ama, 7 kitaplık Kara Kule serisi projesini iptal eden Universal'a Warner Bros.'un The Stand ile vereceği cevap merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top