Hesabım
    'Son Ayin' Devam Filmiyle Yolda!

    Geçtiğimiz yılın düşük bütçeli korku filmlerinden 'Son Ayin' de devam filmi furyasına katıldı...

    1.8 milyon dolar bütçeyle dünya çapında 67.7 milyon dolar gişe hasılatı yapan şeytan çıkarma temalı Son Ayin (The Last Exorcism), bu gişe başarısının ardından devam filmiyle tekrar sinemalara gelmeye hazırlanıyor. Senaryosu Damien Chazelle tarafından yazılacak olan projenin henüz bir yönetmeni olmasa da, filmin finans tarafında Studio Canal bulunuyor ve stüdyo çekimlerin bu sonbahar yapılmasını planlıyor.

    İlk film, cemaatindeki insanlar için gittiği son şeytan çıkarma ayinini kameraya kaydetmek isteyen pederin başından geçen olayları anlatıyordu. Devam filminin konusu hakkında ise henüz bir bilgi yok. Filmin senaryosunu yazacak olan 25 yaşındaki Damien Chazelle de pek tanınmış bir isim değil. Harvard mezunu olan Chazelle, tez ödevi olarak Guy and Madeline on a Park Bench isimli yarı müzikal bir film çekmiş, 2010 yılında da The Claim isimli senaryosuyla Black List'e girmeyi başarmış genç bir yetenek. İlk filmden umduğunu bulamayanlar bu genç yeteneğe şans vermek isteyebilirler...

    Paranormal Activity (Paranormal Activity) ile birlikte değişen yeni nesil düşük bütçeli korku sinemasında devam filmleri artık bir zorunluluk haline gelmiş gözüküyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top