Hesabım
    'Maskeli Süvari' Yoluna Devam Ediyor!

    Yönetmen Gore Verbinski, yapımcı Jerry Bruckheimer ve oyuncu Johnny Depp'i tekrar bir araya getiren projenin bütçesi konusunda yeni bir düzenlemeye gidildi...

    Walt Disney'in geçtiğimiz ay yüksek bütçe rakamları nedeniyle iptal edeceğini duyurduğu Lone Ranger projesinde işler değişti. Yapım maliyetleri konusunda yeni bir düzenlemeye giden stüdyo, başrolünde Johnny Depp'in olduğu western'i çekmekte kararlı.

    Yönetmen Gore Verbinski, yapımcı Jerry Bruckheimer ve Depp ile masaya oturan Disney, ücretlerde indirime gidilmesi konusunda üç isimle de anlaşma sağlamışa benziyor. Fakat yine de çekimlerin ne zaman başlayacağı konusunda resmi bir tarih açıklanmış değil.

    Projenin yapımcısı Bruckheimer yapım maliyetini 215 milyon dolar planlarken, Disney'in 200 milyon dolar gibi bir rakamda ısrar etmesi projenin durmasına neden olmuş, filmde Kızılderili Tonto'yu canlandırması düşünülen Depp ise, Karayip Korsanları serisinin ilk üç filmi ve son olarak Rango'da beraber çalıştığı yönetmen Verbinski yoksa projede yer almayacağını duyurmuştu.

    Yapım maliyetlerini şişiren en önemli nedenin ise, filmde kurt-adamlar ve diğer doğaüstü varlıkların yer alacak olması olarak açıklandı. Verbinski'nin şu sıralar senaryo üzerinde bu durumu düzeltmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top