Hesabım
    'The Gangster Squad'ın Setinden Yeni Kareler

    Emma Stone ve Ryan Gosling ikilisi tekrar bir arada...

    Ülkemizde 7 Ekim'de vizyona girecek olan Çılgın Aptal Aşk (Crazy, Stupid, Love) filminde bir çifti canlandıran Emma Stone ve Ryan Gosling, çekimlerine başlanan Gangster Squad'ın setinden gelen fotoğraflara bakılırsa birbirlerinden pek kopamayacak gibi...

    40'larda geçen dönem atmosferinde Los Angeles'da çekilen filmde romantik bir sahnede gördüğümüz çifte bir de bulldog eşlik ediyor. Yönetmenliğini Ruben Fleischer'ın yaptığı filmin senaryosu eski bir polis olan Will Beall tarafından gerçek olaylara dayanılarak yazıldı. Film, Çavuş John O’Mara'nın gangster Micky Cohen'i yakalama çabalarını anlatacak. Gangster Squad şimdiden Los Angeles Sırları (L.A. Confidential) ile Halk Düşmanları (Public Enemies)'nın bir karışımı olarak niteleniyor.

    Gosling filmde mafya babası Sean Penn'in (Micky Cohen) izini süren bir polisi (John O’Mara), Stone da Gosling ve Penn'in canlandıracakları karakterler arasında tehlikeli bir aşk üçgeninde sıkışmış bir kadını (Jean) canlandırıyor.

    Ryan GoslingSean Penn, Emma Stone, Josh Brolin, Anthony Mackie, Giovanni Ribisi ve Michael Peña gibi üst düzey bir oyuncu kadrosuna sahip olan film, yönetmen Fleischer'ın komedi türünde olmayan ilk filmi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top