Hesabım
    Yeni 'Oldboy'da Kadın Başrol Dedikoduları

    Projeye Rooney Mara'nın da katılması gündemde...

    Spike Lee'nin yönetmenliğinde ve Josh Brolin'in başrolünde çekilecek olan İhtiyar Delikanlı (OldBoy) uyarlamasında kadın başrol için arayışlar sürerken, muhtemel adaylar içinde öne çıkan ismin yeni 'ejderha dövmeli kız' Rooney Mara olduğunu açıklandı.

    Henüz resmi bir teklifin yapılmadığı söylenirken, Mara'nın da bu teklifi kabul edip etmeyeceği de bilinmiyor. Dedikodular ise, Mara'yı Josh Brolin'in kızı Marie rolünde izleyeceğimiz yönünde. Yine aynı kulvarda dolaşan diğer bir dedikodu da, filmdeki kötü karakter rolünde Christian Bale'in düşünüldüğü. Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'un çekimleriyle meşgul usta oyuncunun bu konudaki kararını çekimler bittikten sonra vermesi bekleniyor.

    26 yaşındaki güzel yıldız Mara'yı David Fincher'ın yönettiği bir başka uyarlama olan The Girl With The Dragon Tattoo'da 13 Ocak 2012'de seyredeceğiz.

    Park Chan-wook'ın yönettiği orijinal hikâye, 15 yıl önce evinin önünden kaçırılan Oh Dae-Su isimli bir adamın serbest kaldıktan sonra ailesini öldüren kişileri bulma ve kendisini bir odaya hapsedenlerden intikam almaya çalışmasını anlatıyordu.

    Senaryosunu Mark Protosevich'in yazdığı yeni uyarlamanın çekimlerine ne zaman başlayacağı ise halen bilinmezliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top