Hesabım
    Javier Bardem Tekrar Kötü Adam, Fakat Bu Sefer Farklı

    Oscarlı oyuncu Çılgın Hırsız'ın (Despicable Me) devam filminde kötü karaktere ses verecek...

    İhtiyarlara Yer Yok (No Country For Old Men) ile sinema tarihinin en kötü karakterlerinden birine hayat veren ve bu performansıyla Oscar'ı kucaklayan Javier Bardem'in bu konudaki tescilli yeteneğini yakın zaman sonra çekimlerine başlanacak olan yeni Bond projesinde de devam ettireceğini haber yapmıştık. Canlı aksiyon dünyasında rakip tanımayan usta aktör, şimdi de animasyon dünyasının süper-kötü karakterine ev sahipliği yapan Çılgın Hırsız (Despicable Me)'ın devam filminde kötü karaktere sesiyle hayat verecek.

    Dünyanın kaderini değiştirmeye çalışan Gru isimli süper-kötü bir karakterin maceralarını izlediğimiz ilk filmde Gru'yu ünlü oyuncu Steve Carell canlandırmıştı. Devam filminin henüz konusu belli olmasa da, Carell'ın da kadroda olacağına dair dedikodular mevcut. Bardem'in yeni filmdeki görevi şimdilik bilinmese de isminin El Macho olacağı da söylentiler arasında.

    İlk filmin yönetmenleri Pierre Coffin ve Chris Renaud'ın arkasında olduğu film Temmuz 2013'de vizyona girecek. Geçen senenin sürpriz yapımlarından biri olan Çılgın Hırsız devam filmiyle, özellikle de Bardem gibi bir oyuncunun da katılımıyla, ilkinin başarısını sürdürebilecek mi, göreceğiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top