Hesabım
    Altın Kayısı’nın Talipleri Belli Oldu!

    Bu sene ikinci kez düzenlenecek Uluslararası Malatya Film Festivali’nde yarışacak yerli yapımlar açıklandı…

    Geçtiğimiz sene ilk kez düzenlenen ve Malatyalı sanatseverler tarafından oldukça ilgi gören Malatya Film Festivali’nin bu seneki ulusal uzun metrajlı film yarışmasında yarışacak eserler açıklandı. 18-24 Kasım 2011 tarihleri arasında düzenlenecek festivalde yarışacak filmleri Prof. Dr. Oğuz Onaran, Doç. Dr. Berrin Yanıkkaya ve Levent Cantek’ten oluşan ön jüri belirledi.

    En son 18. Adana Film Festivali’nden En İyi Yönetmen ödülüyle dönen Cemil Ağacıkoğlu’nun Eylül, Özcan Alper’in merakla beklenen filmi Gelecek Uzun Sürer, Selim Güneş’in Sabahattin Ali’nin öyküsünden uyarladığı Kar Beyaz, Rıza Kıraç’ın mizahi dramı Küçük Günahlar, Caner Erzincan’ın ses getiren Yürüyüş (Meş)’ü, Ahmet Haluk Ünal’ın Alevileri eksenine alan filmi Saklı Hayatlar ve Altın Portakal’ın oldukça beğenilen filmi Zenne, 2. Malatya Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film yarışmasında halkla bulaşacak yapımlar olarak belirlendi.

    Filmler "En İyi Film", "En İyi Yönetmen", "En İyi Kadın Oyuncu", "En İyi Erkek Oyuncu",  "En İyi Senaryo Ödülü (özgün ya da uyarlama)", "En İyi Özgün Müzik" olmak üzere toplam 6 kategoride şans arayacak değerlendirilecek. Bu sene En İyi Film 30.000 TL ile ödüllendirilecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top