Hesabım
    Tom Cruise 828 mt. Yüksekte! [VIDEO]

    Görevimiz Tehlike 4'ün adrenalin yüklü kamera arkası görüntüleri yayınlandı...

    Ülkemizde 23 Aralık'ta vizyona girecek olan Görevimiz Tehlike 4 (Mission: Impossible - Ghost Protocol)'ün yayınlanan kamera arkası görüntüleri, 828 mt. ile dünyanın en yüksek binası olan Burç Halife'de çekilen sahnelerle beklentileri yükseltti.

    49 yaşındaki ünlü aktör Tom Cruise, dublör kullanmadan otelin son katından çelik halatlara bağlı olarak çektiği sahnelerde, öncelikle sigorta şirketinin sonrasında ise sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi.

    Ünlü yıldızlar, özellikle böylesi ölüm riski taşıyan çekimlerde dublör kullansalar da, Cruise, filmin hakkını verircesine tehlikeyi sırtlamaktan çekinmemiş. Bu sahnelerin diğer bir özelliği de, çekimlerde 70mm IMAX kameraların kullanılmış olması. Bu da IMAX'in tüm nimetlerini beyazperdeye taşıması açısından bu ve filmdeki diğer aksiyon yüklü sahnelerin görselliğini fazlasıyla artırıyor.

    Bir-iki salon dışında IMAX deneyimi yaşamanın olanaksız olduğu ve tıpkı Başlangıç (Inception) gibi genelde filmlerin IMAX versiyonlarının vizyona girdiği ülkemizde Görevimiz Tehlike 4'ün de bir istisna olmayacağını sanıyoruz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top