Hesabım
    'Labirent'in İlk Fragmanı Hazır! [VIDEO]

    Önümüzdeki dönemin iddialı yerli yapımlarından 'Labirent' görücüye çıktı...

    Yönetmen Tolga Örnek'in son filmi Labirent'in fragmanı yayınlandı. Başrollerde Meltem Cumbul ve Timuçin Esen’i Gönül Yarası filminden 7 yıl sonra tekrar buluşturan filmin çekimleri Mardin, İstanbul ve Frankfurt’ta gerçekleşti. Önümüzdeki dönemin iddialı yerli yapımlarından biri olarak öne çıkan ve 23 Aralık'ta vizyona girecek Labirent; konusu ve yüksek temposuyla dikkat çekiyor.

    Senaryosu yönetmen Örnek’in elinden çıkan filmin kadrosunda Cumbul ve Esen’e eşlik eden isimlerse şöyle; Sarp AkkayaRıza KocaoğluUmut KurtMelike GünerOzan BilenErdal KüçükkömürcüCem Bender ve Altan Gördüm. Polisiye-aksiyon türündeki Labirent gözleri casusluk dünyasına çeviriyor. Bu günlerde çokça tartışılan konuların başında gelen istihbarat paylaşımı ve terörizmi, kilit bir noktada bulunan bir ülkenin gözünden aktaran film ayrıca yaşadığımız coğrafyanın gizli dinamiklerini de masaya yatırıyor.

    Kültür Bakanlığı, Eurimages ve HessenInvestFilm Komisyonu tarafından destek sağlanan yapım, uluslararası bir prodüksiyon olarak dikkat çekmesinin yanı sıra, gerek kurduğu atmosfer gerekse de yenilikçi sinema diliyle yerli sinemada görmeye alışık olmadığımız bir deneyimi perdeye taşıyor.

    Labirent

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top