Hesabım
    'The Place Beyond The Pines'dan İlk Kare

    'Blue Valentine' ekibi aynı projede buluştu...

    Romantik drama türünün son dönemdeki en sağlam örneklerinden biri olan Aşk ve Küller (Blue Valentine) filminde birlikte çalıştığı yönetmen Derek Cianfrance ile The Place Beyond The Pines projesinde tekrar bir araya gelen Ryan Gosling, son dönemdeki en iyi filmlerden biri olan Drive'dakine benzer bir rolde karşımıza çıkacak.

    Birden çok kuşağın yer aldığı suç draması olarak nitelenen filmin konusundan bahsedecek olursak; profesyonel bir motorsiklet sürücüsü olan Luke (Gosling), yeni doğan oğlu için banka soygunlarına karışmıştır. Luke'un hayatı, çaylak bir polis memuruyla kesişince işler farklı bir hal alacaktır... Proje yönetmeni Cianfrance tarafından; babalarla oğullarının, polislerle hırsızların, kahramanlarla kötülerin kesişen hayatlarının gerilimli hikâyesi olarak tanımlanıyor.

    Son dönemde yıldızını parlatan isimlerin yer aldığı kadrosuyla da dikkat çeken filmde Bradley Cooper, Rose Byrne, Eva Mendes, Ben Mendelsohn, Ray Liotta, Dane DeHaan, Max Martini ve Emory Cohen rol alıyor. Çekimleri biten ve şu an post-prodüksiyon aşamasında bulunan projenin resmi vizyon tarihi şimdilik açıklanmasa da, 2013 gibi karşımıza çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top