Hesabım
    Nemfomanyak Charlotte Gainsbourg!

    Lars von Trier yeni tartışmalara gebe son projesinde başrol belli oldu...

    Cannes'da yarattığı tartışma halen devam eden yönetmen Lars von Trier'in yeni projesi Nymphomaniac'ın başrolünde önceleri Melankoli (Melancholia)'de seyrettiğimiz Kirsten Dunst'ın olacağı söyleniyordu, fakat ibre aynı filmdeki diğer bir oyuncuya, yönetmenin favorilerinden Charlotte Gainsbourg'a çevrilmiş durumda.

    Bir kadının erotizmi keşfetme serüvenini anlatacak olan yeni proje, ismi ve konusu dikkate alındığında yeni bir tartışmanın da habercisi olacak gibi gözüküyor.  Deccal (Antichrist) ve Melankoli (Melancholia)'de beraber çalışan ikili, üçüncü projelerine önümüzde yaz başlamayı planlanıyor.

    Cannes Film Festivali'nde Gainsbourg'a En İyi Kadın Oyuncu Ödülü getiren Antichrist'tan sonra katıldığı son Cannes turunda 'persona non grata' (istenmeyen adam) ilan edilen Trier'in bu projede Cannes'ı es geçmesi de kuvvetle muhtemel.

    Trier'in uzun süre çekmek istediği Nymphomaniac'ın, doğumundan 50 yaşına kadar geçen sürede bir kadının cinsel evrimi ele alınacak. 8 bölümden oluşacak film, biri genel sahnelerin olduğu 'soft', diğeri daha cesur sahnelerin olduğu 'hard' olmak üzere iki farklı versiyonla seyirci ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top