Hesabım
    Prometheus'tan İlk Poster ve Görüntüler! [VIDEO ve FOTOĞRAF]

    Hayatın kökekine, Alien'ın doğduğu yere iniyoruz...

    Arka arkaya çektiği iki sağlam bilim-kurguyla türün klasiklerine imza atan ama sonra farklı bir yola sapan Ridley Scott'ın bilim-kurguya dönüşünü simgeleyen Prometheus'tan ilk görüntüler gelmeye başladı.

    "Yeni bir bilim-kurgu çekmek heyecan verici" diyen Scott, Alien'ın köklerine yaptığı yolculukta, hayatın köklerine dair araştırma yürüten bir ekibin evrenin en karanlık noktasında yaşadıkları maceralara odaklanıyor. Ekibin insanoğlunun geleceğini korumak adına girdiği bu savaş, her şeyin sonu olabilir...

    Orijinal hikâyesi Jon Spaihts tarafından yazılan ve daha sonra Lost)'un yaratıcısı Damon Lindelof'un elinden geçen senaryonun detayları şimdilik bu kadarla sınırlı olsa da, filmin merakımızı gidermesini umduğumuz ilk resmi fragmanı için önümüzde sadece 2 gün var. Aşağıdaki videoda ise, filmin kamera arkası görüntülerini ve filmden ilk kareleri izliyoruz.

    Ülkemizde 1 Haziran 2012'de vizyona girecek filmin kadrosunda bulunan isimlerse şöyle: Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce ve Ben Foster.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top