Hesabım
    David Yates’ten Düşük Bütçeli Yeni Bir Proje

    Yönetmen, yazar Emma Forrest'ın otobiyografisini beyazperdeye taşıyacak…

    Kendisini son 4 yıldır Harry Potter serisine adayan yönetmen David Yates'in ismi şu ana kadar Stephen King'in romanından uyarlanacak The Stand, mafya draması Ciceo ve bir peri masalını anlatacak olan Fables projelerinde geçmişti. Fakat böylesi yüksek bütçeli projelerde ismi geçen yönetmen, Your Voice in My Head isimli ilginç bir projeyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    Yazar Emma Forrest'ın aynı isimli otobiyografisinden uyarlanacak proje için resmi imzayı atan Yates, bozulan psikolojik yapısı nedeniyle kendine zarar verme noktasına gelen bir kadının psikiyatrıyla olan ilişkisini anlatacak. Bir dönem Colin Farrell'ın da sevgilisi olan senarist-yazar Forrest, geçmişte bulimia ve kendine zarar verme gibi hastalıklarla savaşmış, ayrıca intihar girişimde bulunmuştu. Kitap da, yazarın işte bu zorlu geçen döneminde kendisine bakan psikiyatrıyla arasında yaşananlara odaklanıyor. Filmin uyarlama senaryosunda imzası bulunan isim ise yine kitabın yazarı Forrest.

    Harry Potter ile kıyasladığında düşük bütçesiyle dikkat çeken projeyi Yates, kendi özgür sinema anlayışını yansıtacak küçük bir deneme olarak niteliyor. Henüz çekim takvimi açıklanmayan Your Voice in My Head filminin 2015'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top