Hesabım
    Yeni Projeler ve Ayrılıklar

    Demi Moore, Lily Collins ve Javier Bardem hangi projelerden ayrıldı?

    Demi Moore, 1970'lerin ünlü porno yıldızı Linda Lovelace'ın hayat hikâyesini anlatacak olan Lovelace isimli projeden ayrıldığını açıkladı. Filmde feminist-aktivist yazar Gloria Steinem'ı canlandırması düşünülen fakat yaptığı bir basın açıklamasıyla kadrodan ayrıldığını açıklayan Moore, ayrılık nedeni olarak da şu sıralar hayatında yaşadığı stresi gösterdi. Başrolünde Amanda Seyfried'i izleyeceğimiz Lovelace, Rob Epstein ve Jeffrey Friedman yönetmenliğinde çekilecek.

    Daha bir kaç hafta önce Şeytanın Ölüsü (The Evil Dead) yeniden çevrim projesinden ilk kadro haberinin geldiğini ve Lily Collins'in kadroya katıldığını duyurmuştuk. Fakat Collins, Federico Alvarez'in yöneteceği filmden çekim takviminin uyuşmaması gerekçesiyle ayrıldı. Collins'in filmde Mia isimli uyuşturucu bağımlısı bir genç kızı canlandırması planlanıyordu. Kadro arayışı devam eden film 12 Nisan 2013'te vizyona girecek.

    Çılgın Hırsız (Despicable Me)'nin devam filminin El Macho isimli kötü karakterine sesiyle hayat vereceği söylenen Javier Bardem bu kararından vazgeçmiş gözüküyor. Yetenekli oyuncunun Universal Studios ile yolları henüz açıklanmayan nedenlerle ayrıldı. Orijinal kadronun aynen korunduğu Despicable Me 2, 3 Temmuz 2013'te karşımızda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top