Hesabım
    Gizemli Adaya Yolculuk Filminden Gala Fotoğrafları ve Özel Klip! [Video]

    Vizyona 1 aydan az zaman kalmışken macera dolu filmden gala görüntüleri ve özel bir video daha yayınlandı…

    Dwayne Johnson, Michael Caine ve Josh Hutcherson’nın başrolleri paylaştığı Gizemli Adaya Yolculuk (Journey 2: The Mysterious Island) filminin Fransa galası geçtiğimiz haftasonu UGC Cine Cite Bercy’de gerçekleştirildi.

    2008 yılında gösterime girdiğinde oldukça ilgi çeken Dünyanın Merkezine Yolculuk (Journey to the Center of the Earth) filminin devamı olarak tasarlanan yapımda, aslında var olmaması gereken bir noktadan şifreli bir yardım sinyali alan Sean Anderson’ın yanına aldığı ekiple gizem dolu bir yolculuğa çıkması beyazperdeye taşınıyor. Filmin Fransa’da yapılan galasına oyuncularından Vanessa Hudgens, Josh Hutcherson, Luis Guzman ve yönetmen Brad Peyton’ın katılırken gece renkli anlara da sahne oldu. Sinemaya düşkünlükleri ile bilinen Fransız seyirciler ve basın mensupları oyunculara ve ekibe yoğun ilgi gösterdiler.

    3D olarak çekilen filmin yönetmenliğini Brad Peyton üstlenirken senaryoda ise Brian Gunn ve Mark Gunn ikilisinin imzası var. Filmin 3D olarak gerçekleştirilen çekim sürecinden ilginç detayları seyircilerle paylaşan yapım ekibi, sette hem eğlendiklerini hem de yer yer zorlandıklarını anlatırken, sıradışı bir dünya yaratmanın da inceliklerine değiniyorlar. Filmden özel sahnelerin, kamera arkası görüntülerin ve set röportajlarının olduğu özel tanıtım videosunu aşağıda seyredebilirsiniz.

    Gizemli Adaya Yolculuk

    Gizemli Adaya Yolculuk ülkemizde 9 Mart’ta sinemalarda… Gala görüntülerinin devamı ise filmin galerisinde!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top