Hesabım
    Oscar'larda Umduğunu Bulamayanlar!

    Bu yıl 'Artist'in galibiyetiyle sona eren Oscar Ödülleri'nde görmezden gelinen yapımlar ve isimler...

    84. Oscar Ödülleri'ni geride bıraktığımız şu saatlerde, Hugo ve Artist (The Artist) eşit sayıdaki Oscar heykelciğiyle başarılarını kutlarken, bırakın ödül almayı Oscar'a aday bile gösterilmeyen yapımlara ve oyunculara bir göz atalım istedik.

    Her yıl tartışmaları da beraberinde getiren ödüllerde Tenten'in Maceraları (The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn)'in Animasyon dalında, Kevin Hakkında Konuşmalıyız (We Need to Talk About Kevin)'de muhteşem bir performans çıkaran Tilda Swinton'ın En İyi Kadın Oyuncu dalında, Michael Fassbender'in ise En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterilmeyişi; bu yılın en iyilerinden Sürücü (Drive)'nün ve Senna belgeselinin görmezden gelinişi bu yılın Oscar tartışmalarında başı çekmişti.

    Ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından JoBlo Internet sitesi de bu yıl Oscar'larda umduğunu bulamayan yapımlara bir göz atmış ve en azından aday olamasalar da sinemaseverler nezdinde bu yapımları hazırladıkları bir kliple onurlandırmış. Yayınlanan klibi aşağıda izleyebilir, bu konudaki görüşlerinizi yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz... Sizce bu yıl Oscar'da hakkı yenen yapımlar ve oyuncular var mıydı?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top