Hesabım
    Yakında: Can Dostum (Intouchables)

    Ülkesi Fransa'da çok ses getiren yapım ülkemizde 11 Mayıs 2012'de vizyona girecek...

    Bir kaza sonucu boynundan aşağısı felç kalan ve kendine göz kulak olacak yeni bir bakıcı arayan zengin aristokrat Philippe, hapishaneden yeni çıkan Driss ile şans eseri karşılaşır. Bu karşılaşma ikilinin hayatını da kökten değiştirecek olaylara gebe olacaktır...

    Yönetmenliğini Olivier Nakache ve Eric Toledano'nun yaptığı ve başrollerinde François Cluzet ve Omar Sy'nin yer aldığı bu duygusal ve iç ısıtan drama, ülkesi Fransa'da 2 Kasım'da vizyona girdiğinden beri son dönem ülke sinemasının en ilgi çekici yapımlarından birine dönüşüverdi. César Ödülleri'nde Artist (The Artist) ile Oscar kazanan Jean Dujardin'i devirerek En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü Omar Sy ile kucaklayan film, 9 hafta vizyonda kaldığı Fransa'da ülke tarihinin en fazla gişe yapan film unvanını da kazanmıştı.

    Sağcı muhalefetin tepkileriyle karşılaşan Fransa'da kültürel bir fenomene dönüşen ve sınıf farklılıklarının ortadan kaldırdığı düşünülen Can Dostum (Intouchables), komedi ile dramı ustalıklı eritirken, gerçek hayattan uyarlandığı senaryosuyla da oyunculukları kadar dikkat çekiyor.

    Can Dostum ülkemizde 11 Mayıs 2012'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top