Hesabım
    Yapımlab Seminerleri Devam Ediyor...

    Zeynep Özbatur Atakan'dan yapımcı olmak isteyenlere yeni atölyeler...

    Nuri Bilge Ceylan'ın “Üç Maymun”, “İklimler” ve “Bir Zamanlar Anadolu'da” gibi filmlerinin yapımcılığını üstlenen ve Eurimages Ortak Yapımcı Ödülü sahibi başarılı yapımcı Zeynep Özbatur Atakan’ın kurduğu YAPIMLAB, atölyeleri ve seminerleri bahar aylarında da devam ediyor.

    Zeynep Özbatur'un kendi verediği "4 Adımda Proje Geliştirme ve Sunum" atölye çalışması 4 Mayıs Cuma günü başlayacak ve her cuma 11:00-13:00 saatleri arasında olmak üzere dört hafta sürecek. En çok 10 kişilik bir gruplarla gerçekleştirilecek atölye çalışmasında “yapımcı” gözüyle, ama “yaratıcının” alanlarına müdahale etmeden projenin geliştirilmesi, projenin güçlü ve zayıf yanlarının görülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki fonlara, kurum ve kuruluşlara sunulabilmesi için gerekli aşamların öğretilmesi amaçlanıyor. Atölyeye başvuru için proje sinopsisi ve özgeçmiş yeterli olacak.

    Zeynep Özbatur mayıs ayı içerisinde ayrıca "Uygulamalı Proje Sunum – Pitching" semineri de verecek. 4 ve 11 Mayıs tarihlerinde iki aşamalı olarak gerçekleşecektirilecek seminerde Uluslararası alanda “pitching” olarak adlandırılan, sinema projelerinin sunumlarının hazırlanması ile ilgili çalışmaların uygulamalarını içeren atölye; proje sunumunda gerekenler, sunumda öne çıkarılacak öğeler, projeye hakim olmanın şartları gibi temel başlıklar ele alınacak. Seminer uygulamalı sürpriz çalışmaları da kapsayacak. Uygulamalı Proje Sunum semineri 4 ve 11 Mayıs 2012, Cuma günleri 14:30-17:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek

    Daha detaylı bilgi ve başvuru için: www.yapimlab.blogspot.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top